Over Ons

Uw juiste plek als u op zoek bent naar

Over ons

Phoenix Media Service is een erkend Nederlands bedrijf dat naast grafisch ontwerp en e-marketing ook actief is op het gebied van webdesign en softwareproductie en een onderscheidende positie heeft op de lokale en mondiale markt
We werken in de eerste plaats aan het comfort van de klant, terwijl we proberen het vertrouwen van onze klanten te vergroten, we doen er alles aan om hun investeringen te laten groeien en hun doelen te bereiken.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van website creatie en grafisch ontwerp, naast elektronische marketing en digitale oplossingen, garanderen wij dat u gaat werken met een team van professionals in de wereld van internet
Het Phoenix Media Service team bestaat naast marketeers uit een aantal designers en programmeurs die voldoende ervaring hebben op het gebied van website design en marketing.
Het bedrijf heeft een lange ervaring in het implementeren van klantprojecten op alle gebieden zoals toerisme – import en export – opleidingscentra – scholen – overheidsinstanties. We hebben een geïntegreerd team dat de mooiste ontwerpen maakt om u van dienst te zijn.

Ons creatief team

Phoenix Media Service

We werken in Phoenix Media Service met de nieuwste ontwerptechnieken, programmering en reclame. Aangezien het ontwerp responsive is voor alle apparaten zoals mobiel, tablets en het bedrijf ook websites archiveert op de meest bekende zoekmachines zoals Yahoo en Google, werken we ook aan het analyseren van de site en de doelzoekwoorden en het maken van e-marketingcampagnes die compatibel zijn met de criteria van Google voor het targeten van de eerste pagina, e-mailcampagnes en gerichte telefoonberichten. We werken aan hostingdiensten tegen redelijke prijzen, hoge kwaliteit en een beveiligingscertificaat, domeinnaamregistratie, social media marketing, ontwerp van de krachtigste e-commercesites, grafische ontwerpdiensten en SEO-diensten. We werken tevens aan het verwerken van online betalingen en streven ernaar om de doelen van onze klanten te bereiken.